Billigste Segways på internettet

Der findes rigtig mange forskellige slags segboards som man kan købe rundt omkring på internettet. Nogle af disse er ganske dyre men der findes også billige og gode alternativer til at prøve om en segboard er noget for dig.

Når du køber en segboards så køber du et batteridrevet board som kan køre dig ved at du stiller dig op på den. Vi kender måske en segway som kom frem for flere år siden, hvor man havde et styr som man kunne holde ved når man kørte af sted. Der er segboards lidt anderledes, da de ikke har monteret rattet som man “normal” kan holde ved.

segboard

Ud over at segboards er kommet til Danmark, så er de rigtig sjove at bruge. Rigtig mange børn har i dag taget dem til sig ligesom fidget spinners er blevet et stort hit her hjemme. Denne måde at transportere sig selv rundt på er en meget billig og effektiv måde at komme rundt omkring på de danske foretorve hurtigt og nemt. Du kan f.eks. tage en tur på strøget eller køre ned og handle let ind. Du skal dog være opmærksom på ikke at handle for meget ind, da de fleste har en maks beslastning for en vægtgrænse som de må tage. Oftes ligger disse grænser omkring 100 kg på de billige segboards.

Inden du køber dig segboad kan du vælge hvad dit behov er. Derfor skal du altid tænke over hvilke distance som du skal bruge boardet til og købe ud fra det. Det er meget vigtig at man altid har dette med i sine overvejelser.

Vi anbefaler altid at du køber et billig segboard til at starte med så du kan se hvordan det er at have en af disse før du bruger mange penge på at investere i et high end produkt.

Se nogle billige produkter hos satana